Miercuri 24 Aprilie

Diesel Events a recurs la Photoshop ca să UMPLE sala de la Festivalul de Jazz - FOTO

 

Reprezentanții Diesel Events, cei care au organizat CLUJ INTERNATIONAL JAZZ FESTIVAL, au prelucrat în Photoshop o fotografie pentru a părea că sala e plină la concert.

 

Cazul a fost semnalat pe Facebook de Alexandra Damian, care a observat să că ”publicul din pozele de la Diesel Events din cadrul CLUJ INTERNATIONAL JAZZ FESTIVAL  cam dau cu plus. Cu plus mult. Cu plus de clone. Poate ca la Cluj s-a descoperit clonarea. Poate ca au mers doar gemeni identici la concert. Poate ca avem (inca) o dovada ca sponsorii nu sunt atenti la ce poze ajung pe la ei ca dovada de : aici sunt banii dumneavoastra. Poate ca ma bucur ca n-am fost”, a scrie pe blogul spi-oana.org.

 

După ce Alexandra Damian a sesizat ”anomalia”, cei de la Diesel Events au șters fotografia. 

 

Fiind un eveniment de amploare, am apelat și la serviciile unor colaboratori cu care nu avem o experiență de lucru. În acest moment, verificăm și noi situația. Credem că o fotografie care se dorea neoficială (o glumă "internă") a fost publicată dintr-o eroare. Am retras imaginea, pentru că nu ne-am dorit niciodată să creăm o falsă impresie asupra unui eveniment reușit, cu mulți artiști de talie internațională”, precizează cei de la Diesel Events.

 

Cu toate acestea, clujenii de pe Facebook au început să facă glume. 

 

 

 

Comentarii Facebook