Cine este și cum arată de fapt Antonela Petruţ, femeia cu care a decis să-și refacă viața după divorț fostul patron al CFR Cluj - FOTO/VIDEO


Arpad Paszkany, 52 de ani, omul care a finanțat CFR Cluj, a divorțat de Anamaria Feher, 32 de ani! Antonela Petruț, noua iubită a milionarului, este cu 24 de ani mai tânără și arată demențial. 

Amintim că Paszkany și Anamaria Feher au divorțat la finalul lui 2023, după un mariaj ce a durat șapte ani. Acum, milionarul și Antonela Pătruț nu se mai ascund și și-au făcut publică relația pe rețelele de socializare. „Iubirea mea” sunt cele două cuvinte scrise de Antonela Pătruț – cuvinte ce sunt alăturate unei fotografii în care se afișează împreună cu Arpad Paszkany.

anto.jpeg

Captura video: Insula iubirii 2022

Cine este Antonela Petruţ, femeia care l-a cucerit pe milionarul Paszkany

Antonela Pătruț a fost ispita la show-ul Insula Iubirii în sezonul din 2022. „Fire amuzantă şi onestă, Antonela Pătruţ (26 de ani) nu se va sfii să le spună tuturor drept în faţă ceea ce gândeşte. Antonela a venit pe Insula Iubirii din dorinţa de a descoperi oameni noi şi totodată pentru a vedea dacă mai există relaţii solide într-o lume destul de superficială” arăta Antena 1 într-un comunicat emis la vremea respectivă, iar Antonela declara: „Nu am limite. Sunt dispusă să fac orice, dacă simt asta. Mi-aș dori să ajung să cunosc băieții și să mă îndrăgostesc, de ce nu, de unul dintre ei”.

Actuala iubită a lui Arpad Paszkany e născută în Călărași, e zodia Săgetător, și e pasionată de călătorii

bb2.jpeg

Jaful care a adus-o pe Antonela Petruţ la Acces Direct

Antonela Petruţ nu este străină de televiziune. Ispita de la Insula Iubirii 2022 are ceva experiență în fața micului ecran. Aceasta a mai apărut în emisiunea Acces Direct.

Celebritatea a venit pentru aceasta după ce a apărut în emisiunea de la Antena 1, acuzând că a fost jefuită. Antonela Petruţ pierduse atunci bijuterii în valoare de 15.000 de euro și a venit la televizor să își prezinte cazul.

Povestea prezentată la Acces Direct a fost chiar mai complicat de atât, tânăra acuzând că a fost victima drogului violului. Aceasta a cunoscut un bărbat pe Instagram cu care și-a dat întâlnire. La scurt timp după aceea, ea a susținut că și-a pierdut memoria, acuzându-l pe iubitul său că a fost cel care i-a pus ceva în băutură pentru a nu-și mai aminti nimic. După ce a fost o dată la baie, tânără spune că și-a pierdut memoria.

Cei doi trebuiau să semneze împreună un contract de asociere, iar atunci când l-a văzut pe Rareș cu șampania și o sticlă de vin, Antonela Petruţ s-a gândit imediat că el ar fi putut să fie făptașul.

În vâltoarea acelor evenimente, Antonela Petruţ și-a pierdut un inel și un ceas în valoare de 15.000 de euro. Colega de cameră a tinerei declara tot la Acces Direct că după noaptea respectivă a venit acasă și nu se simțea deloc bine. Mama tinerei o îndemna să facă plângere la poliție pe numele bărbatului, dar aceasta a stat să cântărească bine lucrurile înainte, deși Rareș nu i-a mai răspuns la telefon după acea noapte. Până la urmă, vinovată de jaf ar fi fost fost colega de apartament, scrie Fanatik. 

Amintim că, Arpad Paszkany s-a aflat la conducerea clubului de fotbal CFR Cluj până în anul 2014. Astfel, perioada în care clubul de fotbal a fost patronat de Arpad căpătase o mare amploare, necesitând multe sacrificii financiare. Totuși, Arpad a decis să renunțe la conducerea CFR Cluj în anul 2014, când era deja în insolvență. 

bb1.jpeg

Comentarii Facebook