Blindatul cu care Dani Mocanu a lovit două maşini a fost scos la vânzare pe internet. Cât costă „tancul” lui Mocanu


Un eveniment rutier neobişnuit s-a întâmplat în Râmnicu Vâlcea, miercuri, 13 aprilie, în plină zi. Cântăreţul Dani Mocanu, a iesit pe strazi intr-un transportor blindat si a lovit mai multe maşini. Unul dintre martorii fascinati de spectacol  a fost la un pas sa fie agresat.

Vezi și: EXTRAORDINAR! Un ”tanc”, în care se afla manelistul Dani Mocanu, a lovit mașinile parcate - VIDEO

Dani Mocanu a dat o nouă lovitură. Nu e vorba de un hit, ci de un accident incredibil. În timp ce se plimba cu un transportor blindat prin Râmnicu Vâlcea, vehicului militar a lovit două maşini parcate.

Eu practic eram acolo sus, proprietarul conducea, fiind în oraş, s-a strâns foarte multă lume, toată lumea filma, făcea poze, vă daţi seama, nu vezi mereu în oraş un tanc şi cu Dani Mocanu sus pe el. Şoferul a încercat să evite un copilaş care se ascundea printre maşini să filmeze şi el săracu”, a declarat cântărețul.

Blindatul este un vehicul istoric, folosit de armata britanică şi recondiţionat pentru a putea circula pe drumurile publice. Cântăreţul susţine că l-a închiriat ca să filmeze un videoclip.

A fost un mic accident, s-a rezolvat. Părţile vătămate au primit ce-au avut de primit.Le-am dat asigurare, tot ce trebuie, am anunţat poliţia, s-a anunţat la 112 când s-a întâmplat accidentul”, a declarat proprietarul blindatei.

Vehicilul cu care Dani Mocanu „a scris istorie” pe internet, a fost scos la vânzare

Vehiculul este deja pus în vânzare pe Internet cu 130.000 de euro. Un reprezentant IPJ Vâlcea a declarat că șoferul a fost sancționat contravențional cu o sumă de 720 de lei. Dani Mocanu a scăpat fără vreo amendă, dar s-ar putea alege cu o plângere la poliție din cauză că a agresat verbal un fan în timp ce își făcea de cap prin oraș. 

Mi-a făcut nişte semne agresive din mână ca şi cum să opresc filmarea. Şi, după vreo trei minute, vine Romario Mocanu, fratele lui Dani Mocanu. M-a ameninţat că mă bate. Dani Mocanu mi-a spus şi el că mă bate. Toate astea pentru că am vrut să fac o poză cu el”, a declarat presupusa victimă, notează Observator.ro.

Cântăreţul de manele s-a crezut de multe ori deasupra legii. A fost cercetat de procurorii DIICOT că face parte dintr-o grupare interlopă care se ocupă cu proxenetism şi spălare de bani. Şi videoclipurile i-au adus mai multe dosare penale. Într-unul din ele, apare o femeie care poartă botniţă şi este ţinută în lesă, iar în altul - un leu rănit şi subnutrit.


Comentarii Facebook