Zodia care se iubește doar pe ea, sunt orbiți de propria mândrie. Fii precaut, acționează de parcă ar fi „centrul” Universului


Se spune că astrele ne-au înzestrat cu cele mai frumoase daruri, trăsăturile caracterului nostru. Trebuie însă să precizăm că aceeași trăsătură poate „juca” cu două cărți opuse. Iubirea de sine este un lucru minunat și firesc, dar prea mult exces de zel strică și aici. Există o zodie care se iubeşte doar pe ea însăși necondiționat. Chiar dacă poate ajunge să simtă iubire și pentru alte persoane, aceasta se va pune întotdeauna pe primul loc, chiar și atunci când cei din jurul ei ar putea avea de suferit din această cauză.

Zodia care se iubeşte doar pe ea

De obicei extrem de carismatici și cu firi foarte puternice, nativii zodiei Leu nici nu concep să nu fie pe primul loc pe lista priorităților pe care le au. Deși unii dintre ei obișnuiesc să-și apere familia indiferent de situație și să aibă grijă ca aceasta să nu aibă de suferit din niciun punct de vedere, în general, Leii se simt centrul Universului. Leii nu sunt singurii nativi care se iubesc la nebunie, potrivit zodiacului mai există alți doi nativi, care se pun mai presus de orice. 

Deși orice persoană, indiferent de data la care s-a născut, poate avea o stimă de sine imbatabilă, podiumul zodiilor care se iubesc la nebunie este completat de Taur și Pești. Primii pun răsfățul lor mai presus de orice. Nimic nu este mai important decât confortul lor sau de bucuria de a-și cumpăra ceva nou, chiar înainte de a se achita de unele datorii.

La rândul lor, Peștii se iubesc la nebunie. Persoanele născute în această zodie se simt speciale și au o stimă de sine excelentă mai ales pentru că, din punctul lor de vedere, sunt diferite față de ceilalți oameni. Acești nativi sunt adepții nonconformismului și se feresc să gândească sau să acționeze la fel ca cei din jurul lor. Chiar dacă fac greșeli fatale, Peștii nu vor admite niciodată, ba chiar încearcă să dea vina pe oamenii apropiați. 

Comentarii Facebook