Cosmin Olăroiu umilit public de către președintele echipei pe care o antrenează

 

Antrenorul român Cosmin Olăroiu a declanșat un scandal monstru în lumea fotbalului din Emiratele Arabe Unite. Tehnicianul a făcut o serie de declarații dure la adresa fostei echipe, care l-au înfuriat pe președintele clubului Al-Ahli, unde antrenează acum românul.

 

Presedintele Comitetului Director al lui Al Ahli, Abdullah Saeed Al Naboodah, unde este antrenor Olăroiu, l-a desființat public pe tehnician.

 

"Clubul nu poate accepta declaratiile pe care antrenorul le-a facut nu doar impotriva lui Al-Ain, ci impotriva oricarui club sau institutie a statului. Insultele pe care le-a folosit sunt inacceptabile si nu pot fi tolerate, mai ales cand ele vin din partea unui individ ce apartine Castelului Rosu (porecla lui Al-Ahli - n.red.), grupare care intotdeauna incearca sa promoveze spiritul sportivitatii si al respectului si sa confirme principiile unui caracter regal", a declarat Naboodah in presa araba, citata de ziare.com.

 

Seicul a precizat că echipa Al-Ahli se dezice de declarațiile făcute de Olaroiu și că vor fi luate măsuri împotriva acestuia în cel mai scurt timp.

 

"Principiile sportive si ale moralitatii sunt indivizabile, nu putem sa-i permitem unui individ care apartine Castelului Rosu sa aiba deviatii de comportament. Din acest motiv anuntam ca respingem declaratiile antrenorului si vom lua masuri impotriva lui", a adaugat Naboodah.

 

 

Românul va fi dat afara de la Al-Ahli cel mai probabil, la nici jumatate de an de la numirea in functie.

Comentarii Facebook