Zumbathonul din Piața Unirii a adunat bani pentru vacanța copiilor care fac dializă - VIDEO

 

Asociația pentru Solidaritate și Empatie ”Delia Gradinaru” și instructorii de zumba din Cluj-Napoca au dansat în Piața Unirii, sâmbătă, de la ora 10.00, alături de clujeni, într-o nouă acțiune caritabilă.

 

Evenimentul de sâmbătă dimineața și-a propus să adune fonduri pentru cei 108 copii și tinerii din cadrul Asociației. Instructorii de zumba din Cluj-Napoca lucrează alături de Asociația ”Delia Grădinaru” în fiecare an pentru a organiza acest eveniment caritabil. 

 

Cei din Piața Unirii au dansat timp de 2 ore, au donat bani și s-au bucurat de o dimineață plină de mișcare. În timpul evenimentului a cântat și Katia, câștigătoarea concursului Next Star, o melodie compusă chiar de ea.

 

Banii adunați la Zumbathonul vor fi folosiți pentru a plăti vacanța la mare a copiilor și tinerilor din Asociația pentru Solidaritate și Empatie ”Delia Gradinaru”.

 

Vacanța din acest an va avea loc în Grecia, în insula Creta, iar pentru acest vis Asociația are nevoie de 50.000 de euro. ”Vom merge cu 70 de tineri și copii în Creta. Cei care vor trebui să facă dializă, vor putea face acest lucru în Heraklion”, a spus Emaneul Ungureanu, președintele Asociației. 

Comentarii Facebook