Un adolescent, de 15 ani, din Dej a furat o mașină de pe stradă și a făcut accident VIDEO



Un minor de 15 ani, din Unguraș, a furat un autoturism, luni după-amiază, după care a cauzat un accident rutier.

Baiatul a profitat de faptul ca soferul si-a lasat cheile in contact pret de cateva minute, in fata unei case de pariuri din apropierea spitalului. Cand a vazut acest lucru, a urcat la volan, a pornit motorul si a pornit in goana prin oras. A reusit sa ajunga pe strada I.C. Bratianu, unde s-a oprit in stalpul care sustinea copertina unei parcari, scrie dejeanul.ro.

În tipul ”plimbării” sale, adolescentul a lovit mai multe borduri și un autoturism parcat, însă, din fericire, nu a lovit niciun pieton.

Când a ieșit din local, proprietarul autoturismului a sunat rapid la 112, iar un locatar de pe strada I.C. Brătianu a anunțatpoliția că a avut loc un accident în parcare.

Locatarii au reușit să îl rețină pe minor până când au ajuns oamenii legii, iar la scurt timp a ajuns și proprietarul care și-a găsit autoturismul făcut praf.

Minorul, care la 15 ani are un bogat cazier, a fost condus la sediul politiei si pus sa dea declaratii, dar a fost eliberat, deoarece, in cazul minorilor cu varsta de pana la 16 ani, inainte de a fi retinuti, legea prevede sa fie supusi unui control psihiatric.

Acesta va fi cercetat pentru furt, conducerea unui autovehicul fara a poseda permis de conducere si distrugere.

Soferul autoturismului va fi nevoit sa suporte reparatia din propriul buzunar si sa dea socoteala in fata sefilor sai, deoarece masina era una de serviciu.

Comentarii Facebook