Studenți israelieni prinși cu ședere ilegală la Cluj. Cum i-au sancționat oamenii legii


Polițiștii de la Serviciul pentru Imigrări Cluj au efectuat, la începutul lunii aprilie, o serie de controale pentru depistarea cetățenilor care locuiesc ilegal în județul Cluj.

Conform oamenilor legii, în cadrul activităţilor, au fost depistaţi cu şedere ilegală trei cetăţeni străini din Israel, cu vârste cuprinse între 21 şi 23 ani, al căror drept de şedere a încetat anterior şi, la expirarea acestuia, nu au părăsit teritoriul ţării noastre şi nici nu au întreprins demersuri în scopul prelungirii.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că cei trei sunt înscrişi la instituţii de învăţământ superior din Cluj-Napoca şi urmează cursurile acestora şi i-au îndrumat să depună documentaţia necesară la sediul Serviciului pentru Imigrări Cluj, în vederea reglemetării dreptului de şedere pe teritoriul României.

De asemenea, aceștia au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi, în valoare totală de 1.200 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002, privind regimul străinilor în România, republicată.

Comentarii Facebook