Un polițist a ajuns în stare gravă la spital la Cluj, după ce a fost bătut de mai mulți rromi


Un polițist din comuna bistițeană Nimigea a fost bătut rău, duminică noaptea, după ce a fost chemat în localitatea Poienile Zagrei să aplaneze un scandal. Acesta a fost rănit atât de grav încât a trebuit transportat la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca.

Incidentul s-a produs duminică noaptea în localitatea Poienile Zagrei. Patru bărbaţi de etnie romă cu vârste cuprinse între 15 şi 25 de ani au luat la bătaie un bărbat de 52 de ani din Poienile Zagrei. Bărbatul bătut a plecat spre casă, unde se pare că-l aşteptau tinerii scandalagii, care îi spărgeau geamurile de la locuinţă. La faţa locului a fost chemată poliţia, cel care a intervenit fiind agentul Marius Păcurar de la Nimigea, scrie Adevărul.ro.

Agentul de poliție care a încercat să îi potolească pe cei patru a fost chiar și el luat la bătatei. După ce l-au bătut bine și pe polițist, agresorii s-au făcut nevăzuți.

Omul legii a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, cu un traumatism cranio-cerebral şi cu mai multe fracturi costale. Polițișstul s-a ales și cu o fractură de orbită, fiind necesitat transferul său la Clinica de chirurgie maxilo-facială din Cluj-Napoca, unde va fi supus cel mai probabil unei intervenţii chirurgicale.

Se efectuează cercetări pentru ultraj. Agentul a fost chemat prin 112 să aplaneze un conflict, iar acolo a fost agresat de patru persoane. Cele patru persoane au fost identificate, însă nu a fost luată nicio măsură, încă se fac cercetări”, a explicat Prajea Gheorghe, procur din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, pentru sursa citată.

Comentarii Facebook