VIDEO - SOSEAUA MORTII la JUCU, judetul CLUJ. Al doilea sofer NEVINOVAT a MURIT intr-un ACCIDENT GRAV in mai putin de 24 de ore! Era politist in Dej

In jurul orei 6.30 a avut loc un nou accident grav de circulatie in comuna Jucu, judetul Cluj, unde ieri intr-o alta coliziune a murit un tanar de 33 de ani. Si de data aceasta accidentul s-a soldat cu moartea soferului nevinovat, dar si cu doi raniti.

 

Soferul unui autoturism Dacia Logan cu numere de Maramures  venea de la Dej la Cluj-Napoca. Din cauza vitezei intr-o curba usoara la dreapta a pierdut controlul volanului si s-a izbit frontal de un Fiat care circula regulamentar dinspre Cluj spre Dej.

 

In masina FIAT se aflau sotii Coroian. In urma impactului soferul, Danut Coroian, care avea 42 de ani a decedat pe loc. Sotia sa, aflata pe locul din dreapta a fost grav ranita si a fost transportata la Unitatea de Primire Urgente (UPU) din Cluj-Napoca. Cei doi soti au doi copii. Danut Coroian era politist la ordine publica in Dej.

 

Impactul a fost atat de puternic , incat masina Fiat  in care se aflau a fost complet distrusa si a ramas suspendata pe parapetii de pe marginea drumului. Din aceasta cauza pompierii de SMURD s-au chinuit aproape 15 minute sa ii scoata dintre fiarele contorsionate.

 

Soferul Loganului cu numar de Maramures a fost si el grav ranit. Acul de kilometraj al masinii sale a ramas blocat la 120 KM /h.

 

Comentarii Facebook