Semifinala Eurovision începe la ora 21.00, în Salina Turda. Se vede pe TVR! Clujenii deschid gala - VIDEO

 

Semifinala Eurovision începe duminică, de la ora 21.00, și este transmisă în direct de TVR.

 

Concurenții vor cânta la zeci de metri adâncime, în Salina Turda. cea mai spectaculoasă salină din România și nu numai. Spectacolul va fi deschis de artiștii clujeni, Katia Cărbune (11 ani) și Ad Libitum, care vor cânta piesa ”My heart is breathing you!”, compusă de talentata Katia Cărbune. Va fi un moment special, plin de forță. Piesa i-a adus Katiei premiul cel mare la cel mai bun concurs de talente pentru cei mici, Next Star. 

 

Este o melodie compusă de mine când aveam 10 ani. Cu această piesă am câștigat concursul Next Star și acum sunt onorată să urc pe scena de la Eurovision și să o cânt alături de Ad Libidum. Urmăresc competiția de la Eurovision și am fost foarte bucuroasă când am fost invitată să cânt”, ne-a spus Katia Cărbune. 

 

Vezi AICI o mostră a talentului celor 5. VIDEO - Piesa Perfect, de Ed Sheeran

 

Grupul pop-opera, Ad Libitum Voices: Tiberius Simu, Sergiu Coltan - tenori, Vlad Morar – bariton şi Cristian Ignuţa – bas vor cânta piesa alături de Katia, dar vor mai cânta și alte melodii în finalul show-ului. ”Este o deosebită onoare să fim prezenţi pe scena Eurovision, scenă unde au cântat și s-au consacrat nenumărați artiști. O surpriză foarte plăcută a fost de asemenea și colaborarea cu Katia Cărbune, o fetiță deosebit de talentată, alături de care este o plăcere să lucrăm”, au declarat membrii trupei înainte de primele repetiţii.

 

Spectatorii o vor putea vedea pe scenă și pe minunata Elena Gheorghe.

 

Recitalul trupei Ad Libitum va mai conține și hituri precum ”Caruso” (Lucio Dalla), ”Copacul” (Aurelian Andreescu) şi ”Nunta” (Phoenix). 

 

Show-ul este transmis live la TVR 1, TVR HD, TVRi, TVR Moldova şi pe TVR+, duminică, 11 februarie, de la ora 21.00.

Comentarii Facebook