Scandal cu arme albe la Turda! Un șofer i-a fugărit pe polițisti: ”S-au ascuns într-un magazin” - VIDEO

 

Un scandal monstru s-a produs în municipiul Turda, luni, 25 aprilie. 

 

Scandal cu arme albe în centrul Turzii. După ce polițiștii locali s-au ascuns de agresor într-un magazin, au venit câțiva polițiști (în uniforma și civil) și l-au imobilizat pe agresor, după ce acesta "paralizase" centrul Turzii câteva minute bune”, relatează Agromedia.

 

Din primele informații rezultă că un bărbat cu un cuțit i-a pus pe fugă pe polițiștii locali și a fost reținut de polițiști. 

 

Era în mașină cu soția și copiii... Buzescu se numește și îl știe toată lumea. A scos trei cuțite și a început să amenințe lumea, așa din bun senin... Au intervenit și agenții noștri, dar l-au prins cei de la poliția judiciară undeva prin centru. Cred că de data asta va fi încarcerat”, a spus șeful Poliției Locale Turda, Emil Dardai.

 

Polițiștii au identificat și imobilizat un bărbat de 41 ani din Turda care prezenta un comportament deviant și care avea asupra sa obiecte contondente expuse în public. Acesta a fost transportat la psihiatrie pentru investigații de specialitate, urmând a se continua cercetările in funcție de constatări”, a declarat și Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, conform Turda News.

Comentarii Facebook