Șofer INCONȘTIENT reținut de polițiști după ce a rănit grav un biciclist care mergea pe trotuar! Nici măcar nu avea permis de conducere




Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un conducător auto care s-a urcat la volan deși nu deținea permis, rănind grav o persoană.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 21 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, la data de 25 aprilie, în jurul orei 12:40, în timp ce conducea autoturismul pe strada Oaşului, din Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei de deplasare. Astfel, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu o ţeavă de gaz, ulterior fiind proiectat într-un copac ornamental pe care l-a rupt şi care s-a răsturnat peste un biciclist.

Biciclistul, un bărbat de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, se deplasa pe trotuar, înspre Bulevardul Muncii.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a a biciclistului. Acesta a fost transportat la UPU 1 Cluj-Napoca pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările.

Comentarii Facebook