Razii de amploare la Cluj! Câte amenzi au dat polițiștii într-o singură zi


Polițiștii clujeni au desfășurat, joi, o serie de acțiuni pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 7 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au organizat şi desfăşurat cu sprijinul Poliţiei Locale Cluj-Napoca o acţiune cu efective mărite în vederea menţinerii unui climat de siguranţă publică în municipiul Cluj-Napoca. Acţiunea a vizat, în principal, descurajarea fenomenului infracţional pe linia tulburării ordinii şi liniştii publice, asigurarea pazei bunurilor şi siguranţa rutieră”, informează IPJ Cluj.

Activităţile desfăşurate de către poliţişti au avut ca rezultat constatarea a 2 infracţiuni, depistarea unei persoane urmărite în temeiul legii, identificarea a 5 infractori şi reţinerea a 3 dintre aceştia pentru 24 de ore. Au fost legitimate şi verificate un număr de 86 de persoane, 54 de autovehicule şi 17 societăţi comerciale.

Neregulile constatate au impus aplicarea a 69 de sancţiuni contravenţionale, 4 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, 45 pentru încălcări ale regimului rutier, 18 pentru încălcări ale legislaţiei privind comerţul stradal, dar şi alte acte normative în vigoare.


Comentarii Facebook