Razie de amploare la Câmpia Turzii. Oamenii legii au prins și un hoț de biciclete



Polițiștii clujeni au efectuat, miercuri, o serie de controale pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice pe raza localității Câmpia Turzii

La data de 7 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii şi ai Secţiei 4 Poliţie Rurală au organizat şi desfăşurat acţiuni pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, verificarea legalităţii transportului şi comercializării materialului lemnos, depistarea persoanelor bănuite de comiterea unor infracţiuni, precum şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie”, informează IPJ Cluj.

S-a acţionat cu precădere în zona pieţelor agroalimentare, precum şi pe DN15E60.

În cadrul acţiuniii, au fost legitimate 42 de persoane şi au fost executate trei mandate de aducere, iar pentru neregulile constatate, au fost aplicate sancţiuni în valoare de circa 2.000 de lei şi a fost reţinut un permis de conducere.

De asemenea, poliţiştii de investigaţii criminale au identificat un bărbat, de 38 de ani, din Tritenii de Jos, bănuit de sustragerea unei biciclete de pe raza municipiului Câmpia Turzii. Bicicleta a fost recuperată şi predată părţii vătămate.

Comentarii Facebook