Domeniile eprimariecluj.ro si eprimariacluj.ro au fost cumparate de o persoana fizica


Domeniile eprimariacluj.ro si eprimariecluj.ro, pe care primaria Cluj-Napoca ar fi putut gazdui portalul de 1,6 milioane de euro ce va fi construit din fonduri europene, au fost cumparate de o persoana fizica.

Anuntul a fost facut de reprezentantii firmei de web design, Elvsoft, prin care au fost achizitionate cele doua domenii de la ROTLD.

"Numele Elvsoft apare in dreptul titulaturii "REGISTRAR", adica "cel prin care domeniul respectiv a fost inregistrat". Aceasta se intampla pentru ca activitatea Elvsoft in sine este aceea de a inregistra si gazdui domenii pentru terte persoane, fizice si juridice. Prin urmare, Elvsoft este intermediarul care a asigurat inregistrarea domeniilor in cauza, nu si proprietarul lor. Cele doua domenii au fost achizitionate de catre o persoana fizica, client al ELVSOFT. Conform reglementarilor din 11 iulie 2008, ROTLD protejeaza datele personale ale clientilor sai persoane fizice, acesta fiind si motivul pentru care ELVSOFT nu poate face publice informatiile referitoare la clientul in cauza", a declarat Adrian Andreias, directorul general al Elvsoft.

Reprezentantii firmei sfatuiesc primaria sa ia legatura cu "reprezentantii ROTLD si sa se informeze asupra cailor legate prin care poate intra in posesia celor doua domenii vizate de anunturile reprezentantilor Primariei".

Primarul Sorin Apostu a anuntat saptamana trecuta ca Primaria va organiza o licitatie pentru construirea unui portal in valoare de 1.6 milioane de euro, la care administratia locala va contribui cu 250.000 de euro.

Apostu a anuntat atunci ca numele ce portalului ar putea fi eprimariecluj.ro sau eprimariacluj.ro. Un "jucator" de pe piata s-a miscat repede si a cumparat domeniile de la ROTLD.

Comentarii Facebook