Imagini socante la meciul de volei Unirea Dej - Explorari Baia Mare! Un suporter a fost strans de gat de politistii comunitari - VIDEO

 

Liderul galeriei echipei de volei masculin Explorari Baia Mare, Simi Marcovici, a lesinat la finalul meciului cu Unirea Dej, dupa ce a fost strans de gat de politisti comunitari, care incercau sa-l scoata afara din sala.


Incidentul a avut loc la finalul meciului disputat, miercuri seara, la Dej, intre echipele Unirea si Explorari Baia Mare. Oaspetii au reusit sa castige cu scorul 2-3, dupa ce s-a ajuns la tie-break. Astfel, scorul la meciuri este 1-1, dupa ce la Baia Mare s-au impus jucatorii din Dej.

La final, galeria din Baia Mare a inceput sa ii injure jucatorii de la Unirea Dej si politistii comunitari au incercat sa il evacueze pe liderul suporterilor baimareni, Simi Marcovici, pentru a calma spiritele.

Martorii povestesc ca acesta s-a opus si politistii comunitari au recurs la forta, strangadu-l de gat. Barbatul si-a pierdut cunostinta si a cazut la pamant.

Liderul suporterilor veniti de la Baia Mare a fost stropit cu apa si si-a revenit dupa cateva minute. Oficialii echipei din Baia Mare i-au acuzat pe politistii comunitari ca au folosit forta in mod execesiv si ca se putea ajunge la un deznodamant tragic.

Partida a fost tensionata de la un capat la altul. Antrenorul echipei din Baia Mare a fost eliminat din teren si a privit partida din tribuna.

Cele doua echipe au jucat al doilea meci din play-off-ul Ligii masculine de volei. Partida decisiva se va juca la Baia Mare.


Citeste si...

Simi Marcovici, suporterul din Baia Mare, agresat la Dej, sustine ca a simulat lesinul, pentru a nu fi batut mai tare! - VIDEO

Comentarii Facebook