Floreștenii se plâng de aglomerația din autobuze. CTP a transmis gradul de încărcare al mijloacelor de transport în comun dimineața

 

 

Mulți floreșteni se plâng de aglomerația din mijloacele de transport în comun, în special la primele ore ale dimineții, când cele mai multe persoane pleacă la serviciu. Totuși, directorul CTP Cluj, Liviu Neag i-a contrazis pe aceștia, spunând că autobuzele nu sunt aglomerate.

Nu este adevărat. Cred că am dat prea mult. Să vă spun ceva. Anul trecut aveau altă companie, iar desevirea era atât de seacă. Dacă aveai abonament pe Cetatea Fetei nu puteai să te urci numai pe un autobuz. Apoi nu aveau linii prin cartiere și aveau la vremea respectivă 2 linii și acum sunt 6 lunii. Acum cu abonamentul ai acces pe toate liniile din Florești. Am intrat prin cartiere. În servicii totdeauna este de lucru”, a precizat Liviu Neag.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca a transmis și informații privind gradul de încărcare al autobuzelor, din stația Oncos, Florești.

Astfel, potrivit datelor CTP, în primle zile din iulie, cel mai mare grad de încărcare a pasagerilor a fost de 85%, pe linia M 26, la ora 7.41.

 

 

 

 

 

 

       

 

Comentarii Facebook