Cum se sparge o stradă în Cluj, la mai puțin de un an de la reabilitarea sa FOTO



Locuitorii de pe strada Porumbeilor, din Cluj-Napoca, se plâng de faptul că, la mai puțin de un an de când a fost complet reabilitată, strada este acum ”spartă” din nou.

Un clujean îi cere socoteală primarului după ce strada pe care locuiește este decopertată din nou. Acesta i-a trimis și o serie de poze cu dezastrul.

Domnule primar Emil Boc, anul trecut a fost refăcută strada noastră, după o lungă perioadă, în care a mai fost reparată, e adevărat, însă de fiecare dată partea pietonală, trotuarul a fost uitat.

Anul trecut, bucurie mare!, a sosit și rândul acestui trotuar. A fost făcut ”ca lumea”, cu beton, cu tot ce este necesar, pentru o lucrare bună. Ne-am bucurat cu toții. Azi însă, când m-am întors de la servici, am rămas cu gura căscată! De ce? Vă rog să priviți pozele făcute”, i-a scris bărbatul, lui Emil Boc.

Poate ne puteți chiar explica, ce se întâmplă cu strada noastră nou-nouță. Că firma, care face decopertarea și spargerea suportului din beton e din Maramureș, e partea a doua, probabil e cea mai ieftină, câștigătoare a unei licitații oficiale. Că trebuie să lucreze și moroșenii undeva. Clujenii fără loc de muncă vor merge, probabil în Galați, Timișoara, Ploiești și alte localități din țară. Dar de ce trebuie să ne batem joc de banii proprii, stricând o jumătate de stradă, care abia a fost terminată?”, s-a mai plâns acesta

Comentarii Facebook