Codruta Aron Vartic, realizatoarea de emisiuni folclorice de la Radio Cluj, s-a stins din viata. Condoleante familiei si colegilor!


Cunoscuta realizatoare de emisiuni folclorice de la Radio Cluj, Codruta Aron Vartic, s-a stins din viata in aceasta dupa amiaza, in urma unui stop cardiac. Condoleante familiei si colegilor de serviciu!

Codruta realiza la Radio Cluj emisiunile de muzica populara. "Prin munca sa dedicata folclorului autentic romanesc, Codruta a dus mai departe traditia muzicii de calitate la Radio Cluj deschisa de tatal sau, Dumitru Vartic – cunoscut om de folclor. Intreaga echipa Radio Cluj este ravasita de aceasta pierdere si suntem cu totii alaturi de familia indurerata", este mesajul colegilor de la Radio Cluj, publicat pe site -ul institutiei.

Codruta Aron Vartic s-a angajat la Radio Cluj la inceputul anilor '90 si a preluat alaturi de Gelu Furdui emisiunea de muzica populara, care pana in 1985 a fost realizata de tatal Codrutei.

Emisiunea a avut un real succes de-a lungul anilor, mare parte datorandu-se talentului de care a dat dovada Codruta Aron Vartic.

Condoleante familiei si colegilor! Dumnezeu de o odihneasca in pace!

Comentarii Facebook