Clujul va ÎNGHEȚA în acest weekend: Temperaturile coboară la -12 grade Celsius. VEZI prognoza pe CLUJ

 

Meteorologii anunță că temperaturile vor scădea excesiv în acest week-end, până la -12 grade Celsius noaptea și în timpul dimineților. 

 

Vremea se va raci accentuat. Temperaturile maxime vor fi curprinse între 2 și 4 grade. Vor predomina ninsorile. Ne așteptăm că vineri dimineață să fie și lapoviță și ninsoare, iar după aceea numai ninsoare. În cursul nopții de vineri spre sâmbătă cerul se va degaja treptat, iar temperaturile minime de sâmbătă dimineața vor fi curprinse între - 12 și - 8. Cele mai scazute temperaturi vor fi în zonele depresionare, precum cele de la Huedin, Iara.

 

La Cluj-Napoca, vineri dimineața, vom avea zero grade Celsius, la orele 12.00 temperaturile vor urca la 3 grade Celsius, iar sambătă dimineața se vor înregistra între -10 și -9. 

 

Sâmbătă și duminică va fi frumos și rece, dar nopțile rămân geroase. Sâmbătă vom avea zero grade în timpul zilei, iar în zonele depresionare -2 grade. În zonele mai înalte temperaturile vor ajunge la 2 și 3 grade Celsius. 

 

Duminica dimineața temperaturile vor scădea iarăși la -10 grade Celsius, iar la orele amiezii între 2 și 4 grade Celsius”, a declarat meteorologul Narcis Maier, de la Stația Meteo Cluj.

 

El a mai precizat că săptămâna viitoare temperaturile vor urca cu câteva grade, dar, în perioada 29 - 31 martie, vom avea parte de un nou val de frig.

Comentarii Facebook