Irina Loghin aduce acuzaţii dure în cazul lui Florin Piersic: Nu știu cum să categorisesc toată această situație, dar, mai mare bătaie de joc, nu se poate


Starea de sănătate a îndrăgitului actor clujean Florin Piersic a declanșat o mare îngrijorare în rândul celor apropiați, iar Irina Loghin s-a numărat printre cei care au reacționat vehement la situația actorului. 

Inițial transportat la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, apoi la Institutul Inimii și ulterior la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din București, Florin Piersic se află acum sub supravegherea medicilor de la Spitalul Foișor din Capitală.

Irina Loghin consideră că tratamentul la care este supus Florin Piersic ar fi o bătaie de joc la adresa marelui actor.

„Mă doare foarte tare starea lui Florinel. Ce mă deranjează însă cel mai tare este faptul că îl plimbă, pe targă, cu ambulanța, din spital în spital, ca pe un neica nimeni, l-au mai și pozat, deși familia a cerut discreție. Nu știu cum să categorisesc toată această situație, dar, mai mare bătaie de joc, nu se poate! Pe cel mai iubit actor să-l porți, așa, din spital în spital! În loc să primești ajutor, de la cei pe care i-ai distrat zeci de ani, îți bați așa joc de el!”, a declarat Irina Loghin pentru playtech.ro.

„Mă doare sufletul. Situația lui este critică, dar sperăm să revină pe scenă. Știu că este o vârstă, sunt conștientă de asta. Văd că azi e ceva mai bine, stau cu ochii pe știri. E un  luptător, o să fie bine!”, a mai spus Irina Loghin.

Comentarii Facebook