Dan Nistor și Alex Chipciu OUT de la „U” Cluj? Sabău clarifică situația: „Așa sunt pretențiile de la jucătorii cei mai importanți”


Alexandru Chipciu a devenit căpitanul și unul dintre cei mai importanți jucători ai Universității Cluj, echipă care speră că va juca barajul pentru Conference League. În vara anului trecut, FCSB îl oferta pe Alexandru Chipciu, însă fotbalistul declina propunerea și alegea să își prelungească înțelegerea cu U. Acum se zvonește că Alex ar fi din nou în vizorul lui FCSB.

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre posibilitatea ca Alex Chipciu și Dan Nistor să părăsească echipa la finalul acestui sezon, luând în considerare faptul că echipa clujeană s-a bazat enorm pe ei în această perioadă.

„Nu, nu discutăm despre așa ceva. Nistor a fost în cel mai bun an al carierei lui, după o perioadă grea, știți ce a însemnat Craiova pentru el, a fost ales jucătorul turului de campionat. Alex Chipciu, la fel, a fost aproape de echipa națională, a fost un jucător foarte important.

Nu se pune problema ca ei să dezamăgească. Sigur, așteptările sunt de la ei pentru că au fost unii dintre cei mai importanți jucători.

Când randamentul lor nu e la cel mai înalt nivel, e clar că toată responsabilitatea stă pe ei, ei înțeleg lucrul acesta.

Când au jucat foarte bine au fost lăudați, apreciați, s-a cerut foarte mult de la ei. E normal ca atunci când lucrurile nu funcționează, ei să fie vinovați, așa am fost și eu la Rapid, când echipa nu funcționa, Sabău era vinovat.

Așa sunt pretențiile de la jucătorii cei mai importanți”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la Digi Sport.

Comentarii Facebook