Clujean aproape lovit de mașină în timp ce alerga prin Făget: O să depun plângere la Poliție FOTO/VIDEO


Un clujean se plânge de faptul că aproape a fost spulberat de un autoturism în timp ce mergea pe ruta Faget - Salicea.

Acesta susține că este incert dacă gestul nu a fost cumva premeditat și are de gând să depună plângere la poliție împotriva șoferului.

Azi, 24.03.2017, pe ruta Faget - Salicea, putin a lipsit fiu spulberat din spate de o masina, marca Audi, cu numarul CJ 0* B**, care se deplasa cu viteza foarte mare si care depasise pe linie continua, in apropierea unei curbe, un alt autovehicul care circula regulamentar.

Inca nu stiu sigur daca gestul a fost premeditat si am evitat impactul datorita vigilentei mele sau, pur si simplu, a fost din imprudenta si inconstienta. Cert e ca, din punct de vedere juridic, fapta aceasta se numeste: atentat la viaţa unei persoane (premeditat sau din imprudenta).

Intentionez sa depun plangere la politie, iar dupa ce o sa aflu cine este proprietarul masinii si cine a condus in momentul respectiv, o sa-i intentez proces. Asemenea fapte pot avea urmari extrem de grave si nu pot ramane nesanctionate.

Astfel de incidente se petrec zilnic, cu zecile, pe ruta aceasta, iar cei care circula (cu masina, bicicleta sau pe jos) pe aceasta ruta trebuie sa stie la ce se expun”, ne-a scris clujeanul.

Dacă ați surprins un eveniment care poate deveni știre și ați vrea să ajungă la urechile autotirităților, ne puteți scrie pe adresele investigatii@stiridecluj.com, office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!” (Colt dreapta sus pe www.stiridecluj.ro).

Comentarii Facebook