CLUJ: Copil rătăcit în pădure în timp ce se plimba cu motocicleta. Polițiștii l-au găsit după aproape 2 ore de căutări FOTO



Polițiștii clujeni au fost puși pe jar, duminică, după ce un copil de 6 ani s-a rătăcit prin pădure, în zona comunei Râșca, în timp ce se plimba cu motocicleta.

La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 11:00, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cetățean belgian, a sesizat patrula intercomunală din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin cu privire la faptul că fiul său minor s-a rătăcit pe raza comunei Râșca, în locul denumit popular Ciunca, în timp ce făceau o plimbare cu motocicletele pe drumuri forestiere”, informează IPJ Cluj.

Minorul se plimba pe o motocicletă electrică pentru copii, alături de grup, până la un moment dat când s-a despărțit de acesta, rătăcindu-se prin pădure.

Imediat după sesizare, polițiștii din cadrul posturilor de poliție din Râșca și Călățele, aflați în patrulă intercomunală, au început căutările.

Astfel, după circa o oră și 45 de minute, minorul în vârstă de 6 ani a fost găsit de către polițiști pe un versant împădurit. Acesta era pe jos, dezorientat, motocicleta electrică abandonând-o.

Minorul avea o stare generală bună și a fost încredințat părinților.


Comentarii Facebook