Casatorii programate on-line la Cluj Napoca! VEZI adresa unde iti poti programa cununia


Clujenii isi vor putea programa on-line data si ora cununiei de la Starea Civila din 1 decembrie.


Reprezentantii primariei Cluj Napoca au anuntat ca sistemul va fi functional din decembrie, dar ca pana atunci va fi accesibil ca test. Programarea cununiei poate fi facuta AICI iar din 1 decembrie va exista un link direct de pe pagina principala a primariei.

 

Doritorii trebuie sa acceseze linkul si sa isi completeze datele personale si sa valideze inregistrare. Cuplurile vor primi un numar de inregistrare cu care se prezinta la depunerea actelor.

"In momentul inregistrarii rezervarii, un angajat al Directiei de la Evidenta Persoanei verifica datele persoanele inregistrate pentru a vedea daca sunt corecte si reale si, in cazul in care nu se confirma, anuleaza inregistrarea si trimite e-mail la adresa lasata pentru a-l anunta pe titular ca nu i-a fost validata inregistrarea", anunta reprezentantii primariei Cluj Napoca.

Pentru a evita abuzurile, fiecare persoana poate face o singura rezervare pe un CNP.

"Important de retinut este faptul ca, potrivit legislatiei in vigoare, cu 10 zile inaintea momentului casatoriei, tinerii trebuie sa se prezinte la Starea civila cu actele pe care le depun pentru casatorie. Practic, programul permite rezervarea momentului, nu tine loc de inregistrarea casatoriei", au mai spus oficialii administratiei locale.

In acest an in Cluj Napoca au fost oficiate 2.079 casatorii.

Comentarii Facebook