Bill Gates finanteaza un proiect al Bibliotecii Judetene din Cluj prin fundatia sa!

Biblioteca Judeteana din Cluj a castigat finantarea cu proiectul intitulat "Cum gasesti o carte de... munca?".

 

Biblioteca Judeteana "Octavian Goga" din Cluj a castigat un concurs organizat de IREX (International Research and Exchanges Board) cu proiectul "Cum gasesti o carte de? munca??. Scopul proiectului il reprezinta crearea unui serviciu inovativ de biblioteca prin care somerii vor fi invatati sa isi redacteze un CV, o scrisoare de intentie pe calculator.

 

Pentru inceput, prin acest program vor fi instruiti 21 de bibliotecari din judet, care vor oferi, la randul lor, servicii de consiliere comunitatilor din care provin.

 

Proiectul se va desfasura pe o perioada de 6 luni (martie - august 2011) si are o finantare de 2370 de dolari din partea Fundatiei Bill&Melinda Gates.

 

"Aceasta noua reusita a Bibliotecii noastre Judetene ne bucura intrucat corespunde pe deplin misiunii noastre comune de a veni in sprijinul comunitatilor locale si, mai ales, a persoanelor aflate in cautarea uni loc de munca", a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, institutie in subordinea careia functioneaza Biblioteca Judeteana.

Comentarii Facebook