Biciclete noi, donate pentru copiii din cadrul Direcției de Asistență Socială Cluj FOTO



Copiii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj se bucura acum de 30 biciclete noi, donate, vineri, de către “Loja Unio” Cluj-Napoca membra a MLNIR, în cadrul proiectului “1km de sanatate in fiecare zi !“.

Prin aceasta donatie noi ne dorim ca macar o parte dintre copiii care nu au avut sansa sa creasca alaturi de familiile lor, sa primeasca acum in dar o bicicleta, sa iasa in fiecare zi , sa faca miscare, sa se joace, sa se bucure de aventura si libertate!
Incurajam toti membrii comunitatii sa se implice si sa gasesca o modalitate prin care sa sustina educatia copiilor pentru sportul in aer liber. Bucuria acestor copii ne-a demonstrat că o bicicletă ii poate face fericiti”, a declarat reprezentatnul Asociatiei “Loja Unio” din Cluj-Napoca.

“1km de sanatate in fiecare zi !“ este o campanie sociala prin care se doreste ca oameniii sa inteleaga faptul ca sportul si recreerea prin mersul pe bicicleta ii ajuta pe copii sa fie mult mai sanantosi, mai fericiti.

Asociatia “Loja Unio” din Cluj-Napoca este o organizatie masonica non profit, membra a Marii Loji a Noii Iluminari din Romania infiintata in anul 2011.

In cadrul DGASPC Cluj functioneaza un numar de 2 centre de plasament, 22 case de tip familial, 5 complexe de servicii pentru copilul cu handicap, 2 adaposturi de zi si de noapte pentru copiii strazii), 1 adapost pentru copilul abuzat,1 centru de reabilitatre pentru victimele traficului de persoane, 2 centre maternale pentru cuplul mama-copil, 4 centre de zi pentru copii, 2 centre de primire in regim de urgenta copii, unde sunt gazduiți un numar de 450 copii.

Comentarii Facebook