O familie de englezi a ajuns la spital după ce au făcut accident la ieșire din Dej VIDEO



O familie de englezi, veniți în România în vizită la prieteni, și-a început vacanța cu piciorul stâng, aceștia ajungând la spital după un accident petrecut la ieșire din Dej.

Acestia au venit sa viziteze Maramuresul, impreuna cu niste prieteni de familie din Baia Mare, dar la intrarea in Dej au fost implicati intr-un accident rutier, scrie dejeanul.ro.

Cele doua familii se indreptau dinspre Aeroportul International Cluj-Napoca inspre Baia Mare, dar la o trecere de pietoni de pe strada Libertatii din Dej, soferul autoturismului in care se aflau baiamerii au oprit pentru a acorda prioritate de trecere unui barbat.

Șoferul britanic, in varsta de 25 de ani, care circula în spatele său, nu a mai apucat să frâneze, lovind in plin autoturismul din fata.

În urma impactului, un pieton, care traversa strada regulamentar, a fost rănit. La fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță, care le-a acordat răniților îngrijiri medicale.

Pietonul este suspect ca ar avea o fractura la unul dintre picioare, iar alti patru pasageri din cele doua autoturisme, printre care si un minor in varsta de 3 ani, au fost transportati la spital pentru a le fi evaluata starea de sanatate.

Politistii efectueaza cercetari pentru a afla cu exactitate imprejurarile producerii accidentului.

Comentarii Facebook