Bataie cu cutite la Liceul de Industrie Alimentara (LIA) din Gheorgheni!


Un elev din clasa a noua a ajuns la spital dupa ce i-a fost aplicata o lovitura cu un cutit in fata Liceului de Industrie Alimentara (LIA) din cartierul Gheorgheni.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu Bruja, atacatorul a fost retinut si a fost dus la politie pentru audieri, iar victima a fost transportata la UPU Cluj.

"Din primele informatii rezulta ca mai multe persoane s-au batut in fata scolii si uneia i-a fost aplicata o lovitura cu o arma alba, fiind transportata la UPU Cluj", aspus AlmaBrehariu Bruja.

 

"A fost un incident intre doi tineri si unul a fost transportat la spital in urma unei rani de cutit. Cei doi elevi au intarziat la ore si agresiunea s-a produs in fata scolii, in fata portii. Paznicul a vazut totul si a intervenit, ducandu-l pe tanarul ranit la cabinetul medical. Politia a fost alertata si tanarul care ar fi folosit cutitul a fost transportat la sectie. Este posibil ca elevul batut sa fi fost singur si ceilalti in gasca, pentru ca paznicul povesteste ca au fost mai multi elevi care au asistat la bataie si care au fugit", a declarat inspectorul general scolar, Anca Hodorogea.

Cei doi tineri implicati in agresiune sunt elevi la Liceul de Industrie Alimentara (LIA) din cartierul Gheorgheni. Cel batut este in clasa a noua si agresorul in a zecea.

 

Vom reveni cu amanunte...

Comentarii Facebook