Au SPART o locuință în Gheorgheni, pe Băița, și au furat bijuterii de 50.000 de lei. Cum au fost prinși? - VIDEO

 

Trei bărbați au spart o locuință din Gheorgheni, strada Băița, și au furat bijuterii și bani. Poliția i-a prins după ce le-au fost monitorizate conversațiile telefonice.

 

Poliţiştii clujeni i-au reținut pe cei trei pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru spargeri de locuinţe din judeţele Cluj şi Mureş.

 

Anchetatorii monitorizau activitatea grupării și au acționat în momentul în care cei trei plănuiau să dispară din Cluj.

 

La data de 19 septembrie a.c., în baza cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Cluj au organizat un flagrant pentru depistarea unui grup de bărbaţi bănuiţi de furturi din locuinţe, situate în judeţele Cluj şi Mureş.

 

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că ar fi implicaţi trei bărbaţi cu vârste între 21 şi 26 de ani, din judeţul Mureş, care ar fi pătruns în locuinţe prin forţarea uşii de acces. Aceştia au fost depistaţi în flagrant, la scurt timp după ce au părăsit locul faptei cu un autoturism, în urma sustragerii de bunuri dintr-un imobil situat pe strada Băiţa, din municipiul Cluj-Napoca.

 

Poliţiştii i-au oprit în trafic, la ieşirea din localitatea Feleacu, iar în urma controlului efectuat asupra persoanelor şi asupra autoturismului au găsit, ascunşi în vehicul, bani, bijuterii şi şurubelniţe. Prejudiciul cauzat părţii vătămate este de aproximativ 46.500 lei, fiind recuperat în totalitate”, precizează Poliția Cluj.

 

Acţiunea a fost organizată cu sprijinul poliţiştilor de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Mureş şi al luptătorilor din cadrul Serviciilor de Operaţiuni Speciale Cluj şi Mureş.

 

Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţiştii sub aspectul comiterii infracţiunii de ”furt calificat”.

Comentarii Facebook