Accident la intersecția stăzii Giuseppe Garibaldi și B-dul 1 Decembrie - FOTO

 

Un accident soldat cu mai multe victime a avut loc marți seara, la intersecția stăzii Giuseppe Garibaldi și B-dul 1 Decembrie.

 

Două autoturisme s-au ciocnit, iar trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din fericire, un echipaj al unei ambulanțe privatecare trecea prin zonă a intervenit și a acordat primul ajutor. 

 

Eu din pacate am participat la accident ca si cadru medical, suntem prima ambulanta care am ajuns la accident, eram in zona si am auzit bufnitura. Erau 3 victime, 2 foarte usor rănite și din pacate cel din Corsa era putin mai grav (dar fără ca viata sa ii fie pusă în pericol).

 

P.s. Suntem serviciul de Ambulanță Privat, care am fost ”acuzați” ( pe nedrept ) la accidentul cu autobuzul din Grigorescu ca nu ne-am oprit sa acordam ajutorul medical. Iata cum soarta le demonstrează pe toate”, a relatat medicul din ambulanța privată, conform Info Trafic Cluj.

 

Persoana rănită din autoturismul marca Opel Corsa a fost dusă la UPU Cluj.

 

În acea intersecție semafoarele sunt oprite noaptea, când șoferii uită regulile de circulație vâzând că drumul este liber. În acest fel s-au produs multe accidente în acea zonă, cauza fiind aceeași, neacordarea de prioritate. 

 

Foto: Info Trafic Cluj

 

 

Comentarii Facebook