A fost arestat! Cum a încercat șoferul care a omorât un pieton la Gilău să șteargă urmele

 

Șoferul care a omorât un pieton la Gilău, în noaptea de 14 spre 15 noiembrie, și a fugit s-a predat la poliție, iar acum a fost arestat.

 

Șoferul are 42 de ani și este din Agârbiciu. În dimineața zilei de joi, 15 noiembrie, polițiștii au fost chemați după ce a fost găsit cadavrul unui bărbat, în Gilău, pe marginea drumului.

 

Victima este un bărbat de 66 de ani, din comuna Mărișel, care a fost lovit și abandonat pe marginea drumului. Polițiștii clujeni s-au mobilizat, joi, organizând multiple filtre pe drumurile din județ, pentru a depista un conducător auto.

 

Șoferul vinovat s-a predat abia sâmbătă, 17 noiembrie.

 

Șoferul care a fugit este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpa, părăsirea locului accidentului fara incuviintarea politiei și ștergerea urmelor accidentului și nerespectarea atribuțiilor privind efectuarea reparațiilor.

 

Practic, șoferul și-a reparat mașina în speranța că, dacă va fi găsit, poliția nu va putea demonstra că el a comis accidentul.  

 

Probabil că remușcările au fost prea mari, astfel că în cele din urmă s-a predat singur. iar magistrații l-au arestat pentru 30 de zile. 

Comentarii Facebook