Soferii RATUC, reclamati ca nu opresc in statia experimentala de pe 21 Decembrie - UPDATE: Un sofer a fost sanctionat


Soferii de autobuz RATUC sunt reclamati ca nu opresc la statia experimentala de pe 21 Decembrie 1989.

"Am mers intr-o dimineata pe acolo si nu au oprit. L-am intrebat pe sofer si mi-a spus ca nu stia ca trebuie sa opreasca. Am observat ca si placuta cu statia era ascunsa intr-un copac si nu avea trecut nici macar mijloacele care trebuie sa opreasca", ne-a scris un cititor.

"Noua statie de autobuz intre Regionala CFR si Memorandumului este binevenita si mult asteptata, dar nu inteleg de ce perioada de proba e de doar 2 saptamani. Ganditi-va numai la miile de elevi care vor putea ajunge mai repede la diferitele scoli din centru; aceasta statie le este mult mai de folos decat autobuzele pe care scrie transport elevi, in care circula tot atatia elevi ca in celelate; O masura care s-a dovedit inutila, dar care se mentine atata vreme. In schimb, aceasta statie parca a fost creata ca sa fie desfiintata. Care sunt interesele? Sau deranjeaza pe cineva ca statia e vizavi de liceul Brassai? Nu exista niciun cost suplimentar sau timpi pierduti, iar utilitatea statiei nu trebuie dovedita", a scris si Daniel.

 

Reprezentantii RATUC anunta ca statia va functiona experimental in perioada 24 martie - 8 aprilie, pe ruta Manastur - Marasti urmand a se lua decizia de definitivare sau anulare functie de interesul manifestat de publicul calator.

 

Statie RATUC experimentala pe 21 Decembrie 1989

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Reprezentantii primariei Cluj-Napoca au anuntat ca un sofer RATUC a fost deja sanctionat pentru faptul ca nu a oprit in statia experimentala de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989.

Comentarii Facebook