Semaforul de pe strada Paris, contestat de clujeni pentru ca sufoca traficul - UPDATE: Soferii din fata de la Stanca sunt de vina


Modificarea functionarii semaforului pe strada Paris, pentru a le permite soferilor sa circule si spre strada Pitesti, a starnit nemultumirea clujenilor. Masura a fost luata pentru preveni accidentele.

"Semaforul de pe strada Paris, la intersectie cu Bulevardul 21 Decembrie 1989, incurca groaznic de mult deplasarea pe strada Paris precum si pe strazile alaturate. Se creeaza coloana de masini pe Paris pana aproape la intersectie cu strada Bucuresti, pentru sensul de mers inspre Bulevardul 21 Decembrie 1989. Locuim in zona si lucram tot aici si a devenit un calvar deplasarea cu masina in timpul zilei pe Paris precum si pe celelalte strazi adiacente. Va rugam sa reveniti cat mai repede posibil la setarile anterioare ale acestui semafor", a afirmat Andrei Puscas, pe site -ul domnuleprimar.ro.

"Va rugam sa remediati situatia creata de modificarea semaforului de la intersectia strazilor Paris si 21 Decembrie. In tot cursul zilei sunt cozi imense, care ajung uneori pana aproape de strada Bucuresti", a afirmat si Liliana Chelcan.

 

Situatia a fost reclamata si de un cititor Stiri de Cluj. Vezi AICI foto.

 

Se modifica circulatia la intersectia Paris - 21 Decembrie 1989 - strada Pitesti! ADIO accidente?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Primaria va analiza sesizarile primite si in paralel va suplimenta numarul de politisti locali care se vor asigura ca nu vor mai fi masini parcate in fata clinicii Stanca, pe strada Paris.

Comentarii Facebook