Membrii din PNL Cluj, mobilizați de Mihai Seplecan: ”Trebuie să câștigăm alegerile europarlamentare”

 

Consilierul județean Mihai Seplecan a lansat un mesaj mobilizator pentru liberalii din județul Cluj, prin care îi îndeamnă să creadă în forța partidului, care poate obține un scor foarte bun la alegerile europarlamentare. 

 

Seplecan consideră că PNL este cel mai puternic partid de dreapta, care dă dovadă de unitate și forță.

 

O avem pe Norica Nicolai pe primul loc, ceea ce ne onorează, ne motivează, dar ne și obligă să obținem un scor de minim 35 la sută atât la nivel de municipiu, cât și de județ.

 

Simpatizanții și membrii PNL trebuie să vină, sâmbătă, 12 aprilie, la Casa de Cultură a Studenților, de la ora 12.00, pentru a fi alături de Crin Antinescu, președintele PNL și viitorul președinte al României, dar și de candidații PNL la alegerile europarlametare. 

 

Trebuie să dăm un semnal de la Cluj pentru Transilvania și pentru toată țara. Vrem să arătăm că PNL este cel mai puternic partid de dreapta, cel care va da și viitorul președinte. Avem nevoie de unitate mai mult ca oricând, de mobilizare, de forță și putere! Să nu uităm ca PNL Cluj are obligația politică și morală să fie printre primele 3 organizații la nivel național și prima atât la municipiu, cât și la județ!”, susține Mihai Seplecan.

 

Norica Nicolai este candidatul susținut de PNL pentru alegerile europarlamentare. Ea a fost parlamentar de Cluj în perioada 2000 - 2008, iar din 2009 este europarlamentar.

 

Consilierul județean Mihai Seplecan a precizat că Norica Nicolai a susținut județul în toți acești ani, iar liberalii trebuie să facă front comun în jurul ei.

 

Să nu uităm ca PNL Cluj deține funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, mulți parlamentari, consilieri județeni, cât și foarte mulți primari. Acest lucru ne situează clar ca prima forță politică a județului Cluj, dar și printre primele 3 organizații PNL la nivel național.

 

Va aduc aminte că, în 2012, la Cluj, au fost câștigate alegerile locale cu cele mai multe voturi la nivel național. Suntem uniți, mobilizați, organizați, pregătiți să fim primul partid și să câștigăm pe toate fronturile”, își încheie Mihai Sepleca discursul.

 

Președintele PNL, Crin Antonescu, participă sâmbătă, 12 aprilie, la Cluj-Napoca, la lansarea candidaților liberali pentru europarlamentare.

Comentarii Facebook