Imagini de la inmormantarea micutei alpiniste Dor Geta Popescu

 

Dor Geta Popescu a fost inmormantata miercuri, 26 aprilie, in cimitirul localitatii natale, Rasnov.

 

Langa sicriu s-au aflat tot timpul mama si sora mai mare, Crina Coco, iar tatal fetei, ranit la picior, a ajuns doar la slujba de inhumare din cimitir.

 

Sicriul alb in care se afla trupul micutei alpiniste, moarte sambata in avalansa din Masivul Retezat, a fost depus inca de luni seara la o capela din oras, multi localnici venind sa aprinda o lumanare la capataiul acesteia.

 

Apropiatii familiei au declarat ca tatal fetei, Ovidiu Popescu, a plecat de la spitalul din Hunedoara unde era internat, dupa ce a fost lovit in timpul avalansei care i-a ucis fiica.  Desi ranit la picior, barbatul a vrut sa-si conduca fiica pe ultimul drum. 

 

Langa sicriul micutei, conduse pe ultimul drum de sute de persoane, s-au aflat tot timpul mama si sora mai mare, Crina Coco. Abia, la cimitir, inainte ca sicriul sa fie bagat in groapa, si-a facut aparitia si tatal copilei.  

 

Dor Geta Popescu (14 ani) a decedat sambata intr-o avalansa produsa in Masivul Retezat, unde se afla intr-un grup de sapte persoane. În aceeasi avalansa a murit si Erik Gulacsi (13 ani).

 

Imagini: Stirile Kanal D

Comentarii Facebook