Google Maps vine cu o nouă funcție foarte utilă. Poți vedea unde ți-ai parcat mașina



Cel mai recent update al Google Maps vine cu o nouă funcție foarte utilă pentru șoferi, atunci când merg cu mașina în locuri alomerate.

Astfel, aplicația Maps permite acum șoferilor să își înregistreze locația mașinii, pentru a o putea găsi cu ușurință atunci când parchează într-un loc străin.

În ultima actualizare a software-ului, Google a adăugat o nouă funcție care le va permite utilizatorilor să marcheze locul unde și-au parcat mașina. Această posibilitate va deveni o nouă opțiune care va putea fi accesată în meniul aplicației, iar utilizatorii nu trebuie decât să apese pe aceasta și o iconiță albastră sub forma literei „P” va apărea pe hartă pentru a-ți indica locul unde se află mașina ta, scrie ubergizmo.com.

O funcție similară exista deja încă de la intrpducerea Google Now, însă Google Maps oferă un serviciu mult mai consistent.

Mai mult, noua funcție îți va aminti și cât timp mai poți lăsa mașina parcată, dacă ai staționat într-o parcare cu plată, de exemplu.

Funcția este deja disponibilă cu cea mai recentă actualizare a Google Maps, pe Android. Totuși, momentan nu se cunosc detalii despre o lansare a funcției și pentru iOS.

Comentarii Facebook