Gafă la EMAG! Au postat produse reduse de 6 ori, dar apoi au ANULAT totul - FOTO

 

Site -ul Emag a postat o serie de produse reduse de 6 ori, iar clienții s-au repezit și au cumpărat.

 

Din păcate, clienții s-au trezit că le-au fost anulate comenzile. 

 

In data de 23 septembrie pe site ul emag.ro s au gresit preturile unor anumite produse, care au avut o reducere de pana la 80%. De ex: in cazul meu un Tv led care initial a avut un pret de 3000 de lei si a fost ulterior la un pret de 500 de lei. Multe alte produse au avut aceasi greseala putand fi comandate in intervalul unei ore. Dupa finalizarea comenzilor, in intervalul a o ora comenzile au fost anulate.

 

In cazul acesta ce vina are clientul atat timp cat a comandat un produs existent pe site? Cine isi asuma responsabilitatea? Multe persoane au achitat odata cu plasarea comenzii si asteapta restituirea banilor”, ne-a relatat unul dintre cei care a cumpărat.

 

Pe pagina de Facebook a Emag au fost postate plângerile clienților. Administratorii paginii s-au limitat la a scrie: ”Bună! Vă mulțumim că ne-ați anunțat. Ne pare rău pentru situație. Verificăm ce s-a-ntâmplat și revenim cu un răspuns. Mulțumesc pentru înțelegere, Maria, eMAG Help”.

 

 

Retailerul online eMag a mai făcut o astfel de gafă în 24 noiembrie 2014, când unele produse au fost listate cu o reducere de până la 99%. Multe vorci au acuzat atunci că a fost vorba numai de o campanie promoțiomală pentru a impulsiona vânzările de Black Friday.

 

Redăm mai jos știrea din 2014.

 

eMAG a avut prețuri greșite la produse resigilate și oamenii au comandat 730 de produse la preț foarte mic. Acum, toate comenzile vor fi onorate. Eroarea la produsele resigilate a determinat prețuri de vânzare cuprinse între 1 leu și 8 lei pentru o gamă largă de produse. De exemplu, un telefon Samsung Galaxy S4 a putut fi cumpărat la prețul de 1 leu, redus de la 1.449 lei, un televizor LED Smart TV 3D Philips, 117 cm, Full HD a fost redus de la 4.246 de lei la 3 lei, Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 a fost redus de la 4.796 de lei la 3 lei, scrie playtech.ro.

 

Clienții care au făcut comenzi au primit produsele:

 

Valoarea totală a reducerilor greșite este de 1,15 milioane de lei, iar cea mai mare reducere, de 11.190 lei, a fost aplicată unui echipament de rețea, un switch Cisco Catalyst 2960, care a putut fi cumpărat la prețul de 8 lei față de prețul original.

 

Problema a apărut în intervalul 20.30 - 23.59, timp în care au fost vândute 730 de produse.

Comentarii Facebook