O vedetă de la Antena 1 a adoptat un copil la distanță

 

Alessandra Stoicescu anunța în 2011 că a înfiat un baietel la distanță. Acum, micuțul Marinică Ambrose are șase ani și locuiește cu familia lui.

 

Alessandra Stoicescu a precizat ca adoptia a fost facuta la distanta, iar Marinica crește alături de parintii lui, dar că îl ajută.

 

Alessandra a fost întrebată la lansarea de carte a lui Carmen Bruma, dacă e pregătită să devina la randul ei mamica. Răspunsul a fost că nu se grabeste si ca toate se vor intampla la timpul potrivit și că acum are grijă de copilul adoptat, conform wowbiz.ro.

 

Da, asa este, il am pe Marinica. Ma ocup de familia lui, pentru ca el nu este singur, are doi fratiori si o surioara. Nu am mai ajuns la ei de ceva vreme, dar intotdeauna am avut grija sa aiba ce le trebuie si voi avea si in continuare. Merg mai ales de Sarbatori. Pe Marinica l-am cunoscut la o campanie a Fundatiei Mereu Aproape, el a fost imaginea acelei campanii”, a spus Alessandra Stoicescu.

 

Vara aceasta am fost in SUA, cu sotul, fiica lui si prietenii. Fiica lui are 18 ani. Ne intelegem bine, da. Ne bucuram ca inca mai vrea sa mearga cu noi. Cat o mai vrea ea, pentru ca la 18 ani nu prea mai iti vine sa mergi in vacante cu parintii”, a mai mărturisit Alessandra Stoicescu.

Comentarii Facebook