Julio Iglesias si fiul- concert de senzatie la Cluj. Vezi cele mai emotionante momente VIDEO

 

Julio Iglesias si Julio Iglesias Jr. au facut un spectacol de zile mari la Cluj. Cu o Sala Polivalenta plina, cei doi i-au ridicat pe clujeni de pe scaune. 

 

Concertul a fost deschis de Julio Iglesias Jr. care a interpretat mai multe cover-uri dupa melodii foarte cunoscute. Cu o voce care parea ca se pliaza mai bine pe balade rock, juniorul a demonstrat, la final, intr-un duet cu tatal lui, ca si stilul latino al tatalui ii vine ca o manusa.

 

Relaxat, Julio Iglesis Jr s-a plimbat in timpul concertului printre spectatori si si-a facut selfie-uri cu cateva clujence. Tanarul a confirmat sarutand o tanara din sala,  ca, cel putin o parte din talentul de cuceritor al tatalui s-a transmis si la el.

 

 

Cu un public gata pregatit, a urcat pe scena Julio Iglesias, care le-a marturisit clujenilor ca prima tara straina in care a cantat a fost Romania. "A fost acum 46 de ani, in 1969. De atunci am cantat de sute si sute de ori in Romania si de fiecare data o fac din tot sufletul", a marturisit artistul. De asemenea, mandru ca orice tata de fiul sau, el le-a multumit clujenilor ca i-au primit atat de calduros copilul. Ca un veritabil artist, Julio Iglesias a alternat momentele vesele cu cele emotionante pe tot parcursul concertului.

 

 

Daca in prima parte discursurile dintre melodii au fost presarate cu multe glume, in cea de-a doua au predominat momentele emotionante.

 

Asa am aflat ca Julio Iglesias are multe lucruri in comun cu romanii, caci si ei fac sex de trei ori pe saptamana. Sigur, a subliniat artistul, nu e vorba de ce i se intampla acum, ci din ce isi aminteste din urma cu multi, multi ani. 

 

 

Si daca fiul s-a multumit sa sarute pe obraz o frumoasa blonda, tatal, la cei 71 de ani, a sarutat-o pe gura pe una dintre dansatoare. Dupa un senzual tango interpretat de doi tineri, Julio l-a intrebat pe dansator: ”Iti iubesti sotia?”. La raspunsul acestuia cu ”Da!”, artistul l-a rugat sa se uite in directia opusa si... nu a pierdut timpul. A sarutat-o pasional pe frumoasa dansatoare pe buze. 

 

 

Cel mai emotionant moment al serii a fost cel in care cantaretul a interpretat "Te voglio bene assai", in memoria prietenului sau Luciano Pavarotti, care cu ceva timp inainte de a muri i-a dat un bilet pe care scria "See you in Heaven" (Ne vedem in Rai). 

 

Singura dezamagire a clujenilor care au umplut Sala Polivalenta a fost ca artistul nu a revenit la bis, iar concertul a parut a se termina brusc. Nici publicul nu a insistat, insa, foarte mult pentru bis, intrucat Julio anuntase in timpul concertului ca a fost foarte aproape sa nu mai ajunga la Cluj si a fost nevoie de calmante pentru nervul sciatic care i-a facut mari probleme. 

Comentarii Facebook