Andreea Banica, medaliata cu aur la Salonul International de Inventii de la Geneva

Andreea Marin Banica a obtinut medalia de aur la Salonul International de Inventica de la Geneva pentru inventia sa "body cu chilotel extensibil" pentru copii.?

?

Andreea Banica a lansat la sfarsitul anului trecut "Violet by Andreea Marin", un brad de imbracaminte pentru copii, impreuna cu designerul Irina Schrotter.

?

"Nu e putin lucru pentru mine, cu atat mai mult cu cat nu sunt decat un ?inventator ocazional?, ideea simpla si foarte utila pentru copiii aflati in primii ani de viata fiindu-mi inspirata de o nevoie a fiicei mele cand avea doar cateva luni", scrie Andreea Marin Banica pe blogul sau.

?

"Pretul este comparabil cu al unui body normal, care nu are calitatile inovatiei, dar produsul poate fi folosit un timp mai indelungat datorita elasticitatii pe trei directii: in lungime, in latime si in zona din jurul piciorusului", sustien vedeta.

?

Andreea Marin Banica scrie pe blogul personal si despre Raluca-Ioana van Staden, care a obtinut Trofeul de Aur al Organizatiei Mondiale pentru Proprietate Intelectuala pentru Cea Mai Buna Femeie Inventator. Aceasta a inventat, impreuna cu sotul ei, un dispozitiv care determina existenta cancerului in corp, direct din sange, printr-un procedeu care dureaza mai putin de 6 minute.

?

Foto: andreeamarinbanica.acasa.ro

Comentarii Facebook