"Coffee with love" aduce Delfinul roz la Cluj. Elevii clujeni au luat locul I la Festivalul Creativitatii din San Remo

Grupul de elevi clujeni care a realizat productia "Coffee with love" a ocupat locul I la sectiunea Film de scurt metraj a Festivalului Mondial al Creativitatii de la San Remo. Elevii clujeni sosesc luni in tara cu Delfinul roz, trofeul obtinut.

 

Elevii care fac parte din Cercul de Film si Teatru “Audienta Generala”, coordonat de profesorul Adrian Muresan, au facut senzatie la San Remo. Cu un scenariu original, o interpretare impresionanta si un final neasteptat, copiii au tinut sala in suspans, reusind sa convinga publicul ca munca, talentul si daruirea lor merita pe deplin sa fie rasplatite.


"Entuziasmul, intensitatea trairilor, perfectiunea personajelor, credinta in visul lor, a transmis publicului adevarata magie si aroma a cafelei cu dragoste", se arata intr-un comunicat al Ligii Intreprizatorului Roman, asociatia oamenilor de afaceri care a organizat o campanie de strangere de fonduri pentru ca elevii sa aiba bani pentru deplasarea la San Remo.

 

"Coffee with love" este un scurt metraj realizat de elevi de la Liceul Lucian Blaga si Liceul de Informatica Tiberiu Popoviciu. Este un thriller de 30 de minute cu un scenariu si o regie originale. "Coffe with love" a fost singurul film romanesc calificat in finala festivalului de la San Remo, care s-a desfasurat intre 21-25 aprilie.

 

Elevii clujeni au fost si anul trecut Festivalul de Creativitate de la San Remo, unde au castigat premiul intai cu filmul  "Five", o fictiune despre razboiul din Gaza. Actrita din rolul principal era o eleva musulmana de la Liceul Lucian Blaga din Cluj, a carei familie se afla in Gaza in timpul bombardamentelor.

Comentarii Facebook