CRIN ANTONESCU e halucinant: Nu îl votez pe Ponta. Nu știu dacă îl votez pe Iohannis, nu îl cunosc!

 

Fostul președinte al PNL a a spus că nu îl votează pe Victor Ponta, la prezidențiale, iar despre Klaus Iohannis a spus că nu știe ce va face pentru că nu îl cunoaște.

 

Nu. Categoric, nu (nu mă voi implica în campania pentru susținerea lui Klaus Iohannis, n.red.). PNL a făcut niște sondaje. Trei oameni responsabili ( e ironic) s-au ocupat de asta. Aveam un scor mai mic decât al Elenei Udrea, decât a lui Traian Băsescu, decât a oricui. Dacă eu aveam un scor atât de mic, înseamnă că nu sunt de frecventat. Îmi văd de treaba, încerc să nu asocieze omul cu mine, atunci când votează pe Klaus Iohannis”, a declarat Crin Antonescu.

 

Românii știu ce votează în cazul lui Victor Ponta, dar eu nu îl votez. În cazul lui Klaus Iohannis, nu și nu știu. Pe domnul Iohannis l-am invitat în partid și am vorbit despre posibilitatea ca domnia sa să preia partidul în cazul în care nu facem 20%. Și am vorbit despre varianta Klaus Iohannis - prim-ministru. Președinte e cu totul altceva. Eu în proiectul Iohannis nu am vorbit niciodată președinte de România. Nu am spus că nu îl votez, nu îl cunosc. Nu e exclus să-l votez. Pe Victor Ponta sigur nu-l votez. Dacă aveam elementele să-l votez pe Ponta președinte, USL nu se rupea. Domnul Ponta este după toate datele, urmașul cel mai potrivit al lui Băsescu”, a adăugat Antonescu, la Realitatea TV.

 

Interesant este că în ultimii ani Crin Antonescu l-a susținut în repetate rânduri pe Klaus Iohannis pe prima scenă a politicii românești, iar acum susține că nu îl cunoaște. 

Comentarii Facebook