Un turist de pe litoral a povestit cum era scanat zilnic, ca să intre la masă: Tăiau curentul la final ca să plece lumea


Un turist care a fost la un hotel din Jupiter a relatat experiența neplăcută pe care a avut-o la un hotel. Acesta a spus că era scanat la intrare în sala de mese, unde era militărie. Totul trebuia să dureze o oră, dar înainte de acest interval, cineva tăia curentul. 

Salutare călători, va aduc la cunostinta un fapt accesul în sala de mese se face exclusiv pe baza scanarii codului înscris pe bratara eliberată odată cu check-in-ul. Ai plătit dar nu ai codul de bare validat, NU mananci! Se pare ca codul de bare cuprinde datele tale personale, numărul camerei în care ești cazat și perioada. Intervalul de timp alocat pentru a servi masa este de 1 ora! Stai la coada ca să ți se scaneze codul! Ai venit mai devreme sau mai târziu…. Nu mai mananci! Dacă vii cu caruciorul copilului și mai și o geanta sau sacosa…. Nu intri! Plus ca lățimea sistemului de acces (turnichetul) nu permite sa intri cu caruciorul. Copilul, lapticul, alimentatia specifica etc. le iei pe toate în brațe. Țipând, adresand cuvinte jignitoare și de o agresivitate ieșită din comun Igor (un angajat al hotelului) iti reproseaza ca nu ai citit Regulamentul pe care nu ti-l da nimeni, doar îl semnezi la check-in și ramane la recepție. Vrei sa reclami aceste lucruri sau ca anumiți lucrători au un comportament agresiv verbal vine Managerul, însoțit de o ”garda de corp” (care nu are nicio relatie contractuala cu hotelul) si cu o atitudine de bătăuș iti spune sa te conformezi celor spuse de lucrători, ba mai mult iti da de înțeles ca s-ar putea sa existe repercusiuni fizice !!!

Mancarea - Niște sosuri uleioase în care pluteau niște farame de carne (acolo unde exista și astea). Copii nu au ce sa manance…. doar nelipsitii cartofi prajiti, în rest nimic!

Înainte cu 15-20 de minute de terminarea orei de masa, se oprește curentul, iar toate dozatoarele (cu sucuri, cu cafea, cu bere) nu mai funcționează. Ciudat, exceptand sala de mese, în restul hotelui funcționează curentul electric.

Balconul din camere este foarte periculos pentru copii, îngust și putin inalt.

Plaja – acces foarte greoi in mare, plina de pietre si bolovani !

Vacanțe frumoase si linistite va doresc !!”, a reclamat un turist pe un grup de vacanțe”, a spus acesta.

302688057_826108318548372_7738877762034480836_n.jpg

Comentarii Facebook