Clujeancă șocată după o vacanță în Bulgaria: Avea recenzii bune pe Booking, dar subit au scăzut cu un punct - FOTO


O clujeancă s-a dus în vacanță în Bulgaria și a trăit un șoc, în hotelul din Sunny Beach. 

Ioana a povestit pe grupul de Facebook ”Travel in Bulgaria – Călător în Bulgaria” toată experiența trăită.

Am rezervat 2 camere(pentru 4 persoane), înainte cu aproximativ 3 săptămâni de plecare, moment în care hotelul avea recenzii bunicele, nota 7.4 pe Booking și am concluzionat că pentru suma plătită merită, însă, cel puțin cu câteva zile să ajungem noi și pana am plecat, recenziile au scăzut cu un punct.

Ne-am cazat în jur de ora 13:30-14:00, după ce am plătit parcarea(75lv/5 nopți), dar la intrarea în cameră nu aveai cum să nu simți mirosul de aer închis și mucegai(probabil din cauza mochetei vechi și destul de murdare), pentru care am stat non stop cu ușa de la balcon larg deschisă, la fel, un miros foarte neplăcut în baie care se accentua mai ales dimineața.

Patul era format din saltele suprapuse(una mai veche sub una mai noua), avea prins pe perete o scândură (care să dea probabil impresia de pat), sub care am aflat ca sunt prize pe care nu aveai cum sa le folosești.

Frigiderul din cameră era murdar, motiv pentru care nici nu l-am folosit, și din alte recenzii am înțeles că priza la care era conectat, nu funcționa când plecai din cameră și scoteai cartela. În baie, cel mai mare inconvenient a fost mirosul, iar para de duș era crăpată, deci apa ieșea prin toate părțile. Cameristele veneau de fiecare data când puneam semnul pe ușa să ni se facă curat, însă toată curățenia pe care o făceau, era să schimbe gunoiul. După 3 zile nu au schimbat nici măcar un prosop, deși le-am pus pe jos, când ne-am întors erau tot acolo, așa că am fost nevoită sa mă duc la recepție să cer prosoape, la fel am pățit și cu hârtia igienică.

Apa din piscină era rece și nu prea curată, motiv pentru care 3 persoane din 4 au avut erupții pe piele.

Însă, după toate astea, pentru noi cea mai mare problemă, a fost restaurantul și mai ales comportamentul personalului. Mâncarea era adusă pe rând, dacă voiai sa prinzi ceva ok, trebuia să stai mult și bine pentru că felurile de mâncare se aduceau pe rând, nu toate odată, așa că primul venit, primul servit, sau nu-ți place ce este acum, stai și așteaptă că poate prinzi ceva bun. Mâncarea oricum foarte proastă, oaie în exces, tot ce era prăjit era rău, și multe altele cu mirosuri ciudate și neplăcute. Au fost zile în care nu am mâncat nimic la hotel.

Lucrul care ne-a pus capac în penultima seara, a fost comportamentul unui domn din staff, care era în stare de ebrietate și consuma alcool pe terasă împreună cu un client, și care în momentul în care am vrut să intrăm în restaurant, pentru un pahar cu apă, a început să urle la noi într-un mod foarte agresiv, în bulgară, evident, pentru că aproape nimeni nu vorbește engleză, am mers si am întrebat la recepție, și doamna de acolo a venit cu noi să discutăm cu el, moment în care clientul cu care „paznicul” își petrecea seara, ne-a spus în engleză că restaurantul este închis și nu se poate intra și dacă ne este sete să mergem la magazin (care era și el închis) sau să bem de la robinet. La fel și băiatul care face pizza, destul de fără chef, de multe ori se uita urât la tine dacă mergeai de 2 ori după pizza, și uneori mai bolborosea cate ceva în bulgară.

În concluzie, din partea noastră, hotelul nu merită nici măcar o stea, servicii și condiții proaste, personal plictisit și fără bun simț. Nu ne-am mai întoarcem niciodată”, a scris Ioana, pe grupul de Facebook ”Travel in Bulgaria – Călător în Bulgaria”.

Comentarii Facebook