Prețuri halucinante pentru deliciile din pește pe litoralul românesc în minivacanța de Paște! Cât a ajuns să coste o porție de hamsii


Minivacanța de Paște se apropie cu pași repezi, iar cea mai mare parte dintre români o vor petrece în mod tradițional, pe litoral. Restaurantele îi așteaptă pe turiști cu preparate gustoase din pește, însă și prețurile sunt pe măsură.

Turiștii care vor să se bucure pe deplin de deliciile pescărești trebuie să își pregătească un buget consistent pentru că prețurile sunt ceva mai piperate în sezonul estival 2024.

Dacă în trecut puteai savura o porție cu mujdei pe plajă cu doar 10 lei, acum poți să-ți faci pofta doar dacă te lasă sufletul să plătești până la 50 de lei.

Prețurile pentru hamsii variază în funcție de restaurant și stațiune. La restaurantul Reyna din portul Constanța, o porție de doar 250 de grame costă în jur de 45 de lei, în timp ce la Pescăria lui Matei din Agigea, 100 de grame costă 22 de lei. Golful Pescarilor, un renumit local de pe litoral, oferă o porție de hamsii pentru 34 de lei, pentru 200 de grame, scrie Antena 3 CNN

Comentarii Facebook