Duminica 27 Noiembrie

Patronii din Mamaia cred că presa îi denigrează și este plătită de turci, greci și bulgari! Între timp ei taxează și gheața


Unii patroni de pe litoral susțin că presa îi denigrează și ei pierd turiști. Unul dintre ei a declarat că la el la terasă berea costă 7 - 8 lei, cafeaua 5 - 6 lei și nu înțelege de ce mass-media scrie numai despre prețurile mari.

Eu am prețuri normale în Mamaia. Tot timpul se scrie numai despre prețurile cele mai mari. Da, sunt terase unde cafeaua este 25 de lei, dar acei oameni numai acolo se vor duce oricum ar fi. Este adevărat că serviciile îi nemulțumesc pe turiști, dar nu avem ce să facem noi, pentru că așa sunt angajații. Prețurile nu sunt mai mari, dar serviciile lasă de dorit”, a spus acesta. 

Antreprenorii de pe litoralul românesc susțin că sunt denigrați, în special de către mass-media plătită de bulgari, greci, turci.

Preţul pentru o cameră dublă pe noapte pe litoralul românesc este, în medie, de 284 de lei, în creştere cu 15% faţă de 2020, în timp ce preţurile la mâncare au crescut cu aproximativ 10%-15%. 

Același patron de terasă ne-a mărturisit că și-a trimis familia în vacanță în Bulgaria, la all inclusive, cu 700 de lei pe zi, pentru două persoane. ”Totul este inclus în acești bani. Trebuie să schimbăm serviciile oferite. M-aș fi dus și eu în Bulgaria, dar nu am putut pleca de la locul de muncă”, a mai spus acesta, care laudă serviciile concurenței din Bulgaria

În Mamaia bate vântul, iar Eforie trăiește pe spatele bugetarilor cu vouchere de vacanță.

Cu toate că se plâng de lipsa turiștilor, antreprenorii de pe litoral continuă să încerce să spolieze turiștii și așa puțini. 

La un bar din zona hotelului Malibu din stațiunea Mamaia, așa cum a reclamat un turist, trebuie să scoți bani și pentru… paharul cu gheață, scrie tomisnews.ro.

nota de plata.jpg

Comentarii Facebook