Notă de plată HALUCINANTĂ la un restaurant în Mykonos, insula bogaților, preferata românilor cu bani


Un cuplu, care sărbătorea luna de miere în Mykonos, insula bogaților din Grecia, s-a trezit cu o notă de plată neverosimilă, la un local cunoscut pentru ”țepele” date turișilor 

Canadienii Alex si Lindsay Breen au primit o notă de plată de 400 de euro, la barul DK Oyster, după ce au luat o mică gustare. Ei au comandat o bere, un cocktail și o duzină de stridii, iar apoi au trebuit să se caute bine prin buzunare pentru a plăti totul. 

Lindsay a spus că ceva nu a mirosit bine încă de la început, pentru că li s-a dat numai meniul de băuturi, dar fără prețuri. Alex nu a primit o notă de plată efectivă, ci a fost dus într-un birou din spate pentru a plăti, iar când a cerut să îi fie prezentată o notă de plată detaliată i-au arătat ecranul computerului, care era totul în greacă.

Cu siguranță s-a simțit intimidat, iar el este cel mai prietenos tip, așa că, chiar dacă factura ar fi fost dublă, probabil ar fi plătit-o pentru a evita orice problemă”, a spus Lindsay.

Cum s-au ales cu nota de plată astronomică: O stridie costa 29 de euro

Ne-am dus la barul cu stridii să mâncăm și să bem ceva. Au spus imediat ”vreți stridii?” Erau foarte încrezuți. Am spus da și chelnerul a spus ”O duzină?” așa că am spus ”Da!”, pentru că o duzină este o comandă tipică.

Soțul meu a comandat o bere și am cerut un meniu de cocktail.

Când am terminat stridiile, a încercat să ne facă să avem pulpe de crab și, slavă Domnului, nu am făcut-o.

El a spus ”Știi ce ar merge foarte bine cu stridiile astea? Picioare de crab. Vreau să vă aduc ceva? Și am spus că nu, am vrut doar o gustare rapidă și o băutură.

Soțul meu s-a dus la toaletă și când s-a întors a spus că crede că a văzut un meniu înăuntru care spunea că era 29 de euro pe stridie și i-am spus că nu se poate.

Am mâncat deja stridiile, așa că ne-am gândit ”O, Doamne, în ce ne-am băgat”, a mai spus tânăra.

Grecii de la tavernă au continuat să ofere și alte produse, pentru a crește nota de plată

După oferta cu picioarele de crab, de fapt altă șmecherie pentru a crește nota, chelnerii localului au încercat cu dulciuri.

Băiatul s-a întors cu un cărucior uriaș de deserturi și a spus „Deci, bineînțeles că avem tort astăzi” și a început să pună diferite deserturi pe masa noastră și am spus că nu le vrem și a început să se supere. Ei fac astfel presiune ca oamenii să ia mai mult.

Pe măsură ce refuzăm ceea ce încerca el să ne dea, era din ce în ce mai frustrat.

Când eram gata să plecăm, m-am dus la toaletă și l-au pus pe soțul meu să meargă într-o cameră din spate să plătească. Acolo i-au dat nota de plată de 400 de euro”, a mai spus Lindsay.

Lindsay și Alex s-au căsătorit în Italia în luna mai 2022 și au stat numai o noapte în Mykonos.

Pagina Tripadvisor a DK Oyster este plină cu cu recenzii de o stea și postările clienților care susțin că au experimentat un tratament similar cu cel de care au avut parte Lindsay și Alex.

Cei de la barul DK Oyster s-au apărat: ”Vă mulțumesc pentru timpul acordat postării recenziei dvs., dar puteți clarifica motivul exact al dezamăgirii dvs.? Prețurile menționate sună corect, așa că aș dori să înțeleg care a fost problema.

Băuturile nu au fost ceea ce te așteptai, decorul sau serviciul? Părerea ta este importantă pentru noi. Așadar, am aprecia dacă ați acorda câteva minute pentru a clarifica”.

Și-au batjocorit și clienții care au spus că se simt intimidați să plătească facturile exorbitante.

Să văd dacă am înțeles bine: ai fost răpit de pe plajă și împins cu forța într-un restaurant de lux”, le-au transmis cei de la local clienților.

Situat pe Platis Yialos, pe insula greacă din Marea Egee, la jumătatea distanței dintre Grecia continentală și Turcia, restaurantul își face reclamă drept ”cel mai proaspăt loc de divertisment pe toată durata zilei din Mykonos!”

Turiștii americani Brenda Moulton și fiica ei, Kaylea, în vârstă de 19 ani, au dat restaurantul în judecată, după ce au susținut că au fost înșelați să plătească 641,15 dolari pentru două pulpe de crab și două mojito, tot în luna mai 2022.

Restaurantul s-a apărat, susținând că plângerea este ”nefondată”.

Restaurantul a fost amendat cu 31.000 de euro (31.700 de dolari) în iulie de către Ministerul Turismului, după ce au fost găsite nereguli cu actele, potrivit Greek City Times.

Comentarii Facebook