Mai mulți turiști români s-au îmbolnăvit, în hotelurile din Bulgaria. Turist: ,,Toată lumea care va merge se va îmbolnăvi!


Mai mulți turiști care au decis să își petreacă vacanțele la resorturi de lux din Bulgaria s-au îmbolnăvit de enetroviroză. Este și cazul unei familii care a decis să își încheie concediul mai devreme din cauza stării extrem de precare de sănătate.

,,Stări de vomă, diaree, dureri de cap și musculare, ne simțim cumplit ! Se vedea că personalul lua toate măsurile de precauție, dezinfectau non-stop, însă e vorba de enteroviroză și este un focar, efectiv ! Până nu se golește tot și nu se face o dezinfecție totală, să se scape de virus, toată lumea care va merge se va îmbolnăvi !

Mâncarea a fost  extraordinară, la fel și personalul, însă păcat de hotel că unii vin bolnavi și intră în piscine și la Spa, care sunt spații comune. Sfatul meu este să discutați cu agențiile și să solicitați banii înapoi și să reevaluați ideea de Bulgaria ! Asta dacă nu doriți să vă îmbolnăviți ! Noi am ajuns luni, toți patru perfect sănătoși și plecăm astăzi” , spun turiștii, pe un grup de pe rețelele de socializare, informează Adevărul.ro.

Se pare că nu sunt unicii, mai mulți turiști având experiențe similare:

,,Noi am ajuns luni iar astăzi de dimineață la ora 10:00 am plecat. Suntem două familii,  patru adulți și doi copii. Am vomat, avem dureri de cap, stări de greață! Hotelul trebuie închis și trebuie făcută o dezinfecție totală, pentru că toată lumea din hotel avea aceleași simptome, iar un copil a fost luat din hotel cu ambulanța. E infecție totală!” spune un turist.

“Același lucru am pățit și noi la alt hotel, acum șase săptămâni. Deși totul a fost impecabil, trei dintre noi ne-am îmbolnăvit. Eu am ajuns la perfuzii și a durat mult timp până mi-am revenit”, adaugă altă turistă.


Comentarii Facebook